Burn out begeleiding

...je nieuwe balans ontdekken...

Als je merkt dat je lontje kort is, moe opstaat , weinig concentratie hebt en je geen rem hebt op al die negatieve gedachten…en dat al voor wat langere tijd…kom dan eens langs om 1:1 kennis te maken met de methode van MyNextLevel om jouw leven weer in een nieuwe balans te krijgen .

De begeleiding is maatwerk. Je krijgt methodes aangeleerd waardoor je later op eigen kracht je balans kunt houden. In grote lijnen gezegd 

 1. ga je eerst leren ontspannen, 
 2. daarna zoeken we naar de oorzaak van de onbalans, 
 3. daaropvolgend gaan we hier een passende oplossing voor vinden tbv je nieuwe levensstijl,
 4. om vervolgens deze toe te passen in de praktijk. 

Het gehele traject duurt ongeveer 5 maanden. 

Belangrijk in het traject is het in beweging komen. Wandelen en/of rustig hardlopen in de bossen. “Maar dat is lastig toch”?

Samen gaan we deze inspirerende meters maken. Er mag weer balans komen tussen het gevoel en het verstand. Door te bewegen worden lichaamsstoffen aangemaakt die een positieve werking hebben op het herstel. Dit heeft een stressreducerende werking. En dat geeft nieuwe energie en zelfvertrouwen.

Door het bewegen in de bossen gebruik je de zintuigen in positieve zin. Daarnaast hebben de bossen een rustgevend karakter op het brein, de prikkels zijn ontspannend. Deze combinatie maakt dat het lichaam kan herstellen. Vanuit deze balans gaan we verder bouwen aan jouw nieuwe levensstijl.

Ik werk samen met jou methodisch om het burn out herstel zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarbij gebruik ik onder andere:

 • Runningtherapie
 • Wandelcoaching
 • Levenscoaching
 • Sonnevelt Academy opleiding 
 • SportRusten ademhaling
 • Ervaringsdeskunige, mijn eigen burn out
 • ……….

 

Het gaat erom zo goed mogelijk uit je burn out te komen. Hoe eerder je start hoe beter. Om voor altijd in balans te kunnen leven.

 

Maak daarom een afspraak voor een gratis kennismakingswandeling. 

bofit

De landelijke dekking en begeleiding van BoFit (Burn-out begeleiding en stressmanagement) wordt gewaarborgd door een team van ongeveer 30 coaches. BoFit wordt zowel door particulieren als bedrijven ingezet. Tevens zijn er tal van verzekeraars en (overheids-)instanties die BoFit contractueel consulteren om klanten duurzaam te laten re-integreren. Het is een beproefde methode die zowel preventief als curatief kan worden ingezet. 

Uiteraard kun je via www.bofit.nl de laatste ontwikkelingen lezen en hoe de BoFit-methode succesvolle ervaringsverhalen genereert.

 

Dagelijks ben ik actief als BoFit-coach. Wil je weten wat BoFit voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Een vrijblijvende kennismaking met een BoFit-coach kan ingeregeld worden via de contactpagina van BoFit.

 

Kennismaken? Ja graag!

Referenties

 • Jessica

  Meerdere begeleiders wisten niet goed wat ze met mijn ‘probleem’ aan moesten en hoe ze mij konden helpen. Gelukkig kwam ik uiteindelijk bij Wout uit. In een aantal sessies heeft Wout mij het inzicht gegeven dat ik hooggevoelig ben en mijn huidige levensstijl tot overprikkeling leidde en daarmee chaos veroorzaakte in mijn hoofd. Voor mij vielen zaken eindelijk op zijn plaats.Door middel van afwisselende oefeningen in het bos heb ik inzicht gekregen in wat hooggevoeligheid met mij doet en hoe ik hier zelf veel beter mee kan leren omgaan. De eerste weken was dit erg intensief, omdat ik mij ineens heel bewust werd van wanneer ik hiermee geconfronteerd wordt in het dagelijks leven op mijn werk, thuis, een sociaal event, etc.
  Door de oefeningen van Wout leerde ik hier stap voor stap beter mee omgaan. Inmiddels heb ik het gevoel grip te krijgen op mijn leven. Wout noemt dat heel terecht de overgang van overleven naar leven. 
  Wout is helder in zijn communicatie en opdrachten, hij zet je aan het werk en aan het denken. Dit doet hij gedoseerd, zodat je ook de tijd hebt om het op te nemen en eigen te maken. 
  Wout, super bedankt voor je begeleiding en ik wens iedereen je coaching toe! 

  Groeten Jessica
 • Niek

  Ik kwam via via bij Wout terecht nadat ik met burnout verschijnselen thuis kwam te zitten. 

  Ik ben gaan zoeken naar een stukje begeleiding en via een kennis kwam ik op de pagina van Woutdoorsports terecht. Bij het lezen van zijn aanpak voelde ik meteen een connectie. De aanpak om bewegen met coaching te combineren stond mij erg aan. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek werd dit gevoel bevestigd.

   Wout had een plan opgesteld om eerst aan herstel te werken en daarna aan verder opbouw. De eerste fases waren dan ook vooral gericht op het herkennen van patronen en gewoontes. Wout liet mij op een praktische manier ervaren wat er gebeurt in bepaalde situaties. Ik vergeet nooit meer de eerste keer dat hij me tegen een berg op liet rennen zonder te zeggen hoe vaak en dat ik na een flink aantal keer dacht, misschien toch handig als ik niet al een dolle was begonnen. Dit was metaforisch voor hoe ik een aantal zaken in mijn leven ook deed. De focus was bij mij vooral gericht op arbeid/rust verhouding en prestatie/genieten en het accepteren van zaken.

  In de opbouwfase hebben we voornamelijk gewerkt aan de hand van een aantal technieken en methodes om patronen te doorbereken en structureel te veranderen.  Dit gebeurde steeds op een speelse manier door het ervaren van zaken door middel van sport en natuur. Uiteindelijk heeft dit er voor gezorgd dat ik nu beter mijn grenzen kan bewaken en een betere verhouding tussen inspanning en rust kan behouden. Daarnaast heb ik een aantal handvatten gekregen die me helpen om te herkennen en te handelen voordat dingen dreigen te escaleren.

  De trainingssessies met Wout waren zowel fysiek als geestelijk altijd een lekkere start van de dag en hebben ervoor gezorgd dat ik ben waar ik nu ben.

 • Anoniem

  Sinds 1,5 jaar sport ik bij Woutdoorsports. Voor die tijd ging ik graag hardlopen in de bossen. Maar daarnaast was ik op zoek naar een buitensport, waarbij alle spiergroepen worden getraind en ik elke keer weer word uitgedaagd om te kijken waar mijn grens ligt. Dit heb ik gevonden bij Woutdoorsports.

  Bij Woutdoorsports sport ik in de vrije natuur, in een groep, bouw ik conditie op en word ik gemotiveerd door te zetten en tegelijkertijd op mijn eigen niveau te sporten. Een les, of het nu bootcampen of trailrunnen is, het is elke keer anders en elke keer geniet ik volop! Sinds ik bij Wout sport voel ik me fitter, ik heb een betere conditie, ik leer veel over mijn eigen lijf en ik kan langere afstanden hardlopen. Wout heeft aandacht voor een juiste uitvoering van diversen oefeningen, zoals een juiste ademhaling en een juiste houding. Hij is erg creatief in het bedenken van diversen oefeningen, en dat elke keer weer met een glimlach op zijn gezicht! Dit alles maakt het sporten in de bossen van Geldrop elke keer weer een unieke ervaring!

 • Patrice

  "Vooraf nooit gedacht dat ik hardlopen leuk zou gaan vinden. Lopen zonder doel, leek me behoorlijk saai.
  Maar bij en met Wout lopen, is anders. Hij enthousiasmeert, stimuleert en zorgt ervoor dat iedere loper zich prettig voelt binnen de groep.
  Hij maakt me bewust van het mooie buitengebied. Of we nou rennen in de regen, de ochtendzon of door de modder, de voldoening na afloop voelt zo goed!"

Volg me

Afstand tot Basecamp

 • Geldrop

  Kerk - Centrum
  3 km
 • Strabrechtse Heide

  12,7 km
 • Eindhoven

  Centrum
  8,3 km
 • Heeze

  Centrum
  6,4 km

Contact

MyNextLevel
Wout Delen

Gijzenrooi 7
5661 PA Geldrop

T: 06 23405525
E:

© MyNextLevel - Website: Van Dongen Design - Inloggen